Klaus Iohannis: Astfel de abordări dăunează grav României

Iohannis1

Președintele României, Klaus Iohannis a explicat ce anume s-a discutat la întâlnirea cu premierul Dăncilă și ce decizii s-au luat. Președintele României a mai spus că își menține opinia că Viorica Dăncilă ar trebui să demisioneze din funcția de premier.
„Cred că trebuie să fie foarte clar… noi facem parte cu adevărat din UE. Că reușim să gafăm din când în când e adevărat, dar vorbim de o integrare pe care ne-o dorim a fi tot mai solidă și cred că încolo ne îndreptăm”.
În ceea ce privește o discuție cu premierul legată de mutarea Ambasadei, Iohannis a spus că „această chestiune nu a fost discutată. Nu a fost pe ordinea de zi a întâlnirii. Nu au fost discuții nici măcar în particular, pe lângă întâlnire. Se va rezolva de la sine”.
Klaus Iohannis a argumentat din nou de ce a criticat decizia Guvernului de a pleca in Israel fără a-l consulta. „Sunt lucruri care ne privesc și e bine să fie discutate. Însă, aceste discuții trebuie să se desfășoare în România, între noi, cu specialiști, nu în fața publicului global. Abordarea pe care am criticat-o a fost că s-au dus în Israel fără să se consulte cu mine sau măcar cu specialiști pe politică externă. S-au găsit vorbind despre mutarea Ambasadei. Așa ceva nu se face. Pur și simplu nu se face. Nu că nu ar fi frumos, nu că nu ar denota o educație selectă. Astfel de abordări dăunează grav României”, a spus Iohannis.
Cât despre afirmațiile lui Liviu Dragnea că ar fi trebuit să ceară un mandat și că niciodată nu îi anunță pe cei din Guvern și Parlament ce să pună în practică, șeful statului a declarat: „Voi evalua această chestiune, dar în privința informării ar fi bine să mai citească puțin legea și să se informeze de la sursa primară”. (Sursa: Antena 3)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Klaus Iohannis: Astfel de abordări dăunează grav României”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI