Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Klaus Iohannis: Coruptia este o problemă endemică în România

Klaus Iohannis la APCE
Corupția este o problemă endemică în România, dar care poate fi eradicată pe baza unui proces îndelungat, dureros și urât, a declarat președintele Klaus Iohannis, miercuri, în plenul Adunării Parlamentare a Consiliului Europei (APCE), transmite trimisul special al Agerpres, Florentina Peia.

Lupta împotriva corupției în România nu este o sarcină ușoară, este foarte complicată, dar cred în România, cred în capacitatea românilor să construiască o democrație solidă și matură și cred că în România poate fi eradicată corupția, dar de la acest deziderat la fapte este o cale lungă. Suntem determinați să mergem pe această cale și, în prezent, luptăm cu corupția cu rezultate bune. Dacă cineva își imaginează că fenomenul corupției, care este o problemă endemică în România, poate fi eradicat în 1, 2 sau 10 ani, greșește. Lupta împotriva corupției este un proces îndelungat, dureros și urât, care scoate la lumină cele mai urâte fețe ale societății. Și faptul că noi luptăm cu corupția duce la breaking-news-uri zilnice„, a afirmat Iohannis.
Șeful statului a arătat că fenomenul corupției nu poate fi combătut pe termen scurt. „Acest lucru este extrem de stresant pentru societate și, mai ales, pentru politicieni și rezultatele vin, dar vin încet. De aceea cred că nu se poate lupta cu corupția pe termen scurt. Corupția poate fi combătută și probabil eradicată dacă crezi în această luptă. Dacă vom continua să luptăm cu corupția vom câștiga, dacă nu, băieții răi vor câștiga și nici nu vreau să-mi imaginez așa ceva pentru România„, a conchis el.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Klaus Iohannis: Coruptia este o problemă endemică în România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI