Klaus Iohannis, este noul PREŞEDINTE al PNL

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis, este noul preşedinte al PNL

Klaus Iohannis a câştigat, sâmbătă, alegerile pentru preşedinţia PNL, primind 1334 de voturi, din totalul de 1479 de voturi valabil exprimate la congres, contracandidatul său, Ioan Ghişe fiind votat de 144 de delegaţi.
Noul preşedinte al PNL, Klaus Iohannis a declarat, sâmbătă, că este în măsură să confirme că „PDL a acceptat” ca noua formaţiune politică rezultată din fuziunea cu liberalii să se numească PNL.
Vreau să vă spun ceva ce nu a spus nimeni, sunt în poziţia să vă confirm că PDL acceptă ca noua formaţiune să se numească PNL„, le-a spus Iohannis delegaţilor la congresul PNL.
Îi invit înapoi în partid pe cei care, din varii motive, au crezut că le este mai bine în afara partidului”, a declarat Klaus Iohannis.
Mulțumesc pentru votul de încredere. Este un vot copleșitor. Acest rezultat este, pentru mine, extrem de emoționant. Am îndrăznit să vin în fața dumneavoastră, care cred că are șanse să aducă victoria pentru PNL. Acest vot masiv este foarte frumos!
PNL are foarte multe resurse, foarte mulți oameni care sunt capabili să facă lucruri mari, foarte mulți oameni care sunt deosebit de competenți în domeniul lor. Acest lucru mă face să fiu convins că vom reuși să schimbăm România în bine. Lumea are foarte mari așteptări de la noi, foarte mulți vin și ne spun: credem că puteți să faceți lucruri bune pentru România. Suntem un mare parti, dar niciodată un partid nu poate fi prea mare și niciodată nu trebuie risipite resursele unui partid”, a mai declarat noul preşedinte al PNL, Klaus Iohannis.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Klaus Iohannis, este noul PREŞEDINTE al PNL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI