Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Klaus Iohannis: Am subliniat să ne încadrăm în deficit de 3% si să avem o alocare de 2% din PIB pentru aparare

Consultari la Cotroceni
Premierul Sorin Grindeanu a avut o prima întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis în calitate de prim-ministru, la solicitarea şefului statului pentru o discuţie pe tema bugetului de stat.

A fost o discuţie aplicată în care am analizat efectul primelor măsuri luate de guvern. Am solicitat şi primit informaţii despre cum se vede la nivel de guvern construcţia bugetului pentru 2017. După pararea mea, şi asta am subliniat în cursul întâlnirii, e foarte important să avem pentru 2017 un buget.
Se lucrează pe buget şi bineînţeles că discuţiile au fost de natură pentru a se vedea care sunt intenţiile guvernului. Vom vedea cum s-a lucrat, însă datele cu care a venit premierul şi ministerul finanţelor sunt date pe care le-am avut şi noi. Am confruntat datele dintr-o parte şi din cealaltă parte. Important e să avem un buget care ţine cont de toată aceste conditionalizari„, a declarat șeful statului. (Sursa foto: Mediafax)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Klaus Iohannis: Am subliniat să ne încadrăm în deficit de 3% si să avem o alocare de 2% din PIB pentru aparare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI