Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

La Constanta, copiii vorbesc germana!

Copii-vorbesc-germana
KIKUS România, unul dintre cele mai mari centre din lume pentru învățarea limbii germane de către cei mici, desfășoară, la Constanța, în perioada 29 iunie – 7 august 2015, programul internațional educațional “Școala de vară KIKUS”, cu activități exclusiv în limba germană pentru copii de 3-12 ani.

Cursurile și activitățile din cadrul proiectului educațional sunt configurate astfel încât să respecte revoluționara metodă didactică pentru învățarea limbii germane, care a fost inventată și implementată cu succes, peste tot în lume, de celebrul profesor german, dr. Edgardis Garlin. Metoda se aplică din anul 2000 în grădinițele din Germania, pentru predarea limbii germane copiilor cu altă limbă maternă și care, prin însușirea limbii germane trebuie să se integreze lingvistic și social. De asemenea, metoda se folosește pentru predarea limbii germane ca limbă străină în mai multe țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud.
Ne bucurăm foarte mult că am reușit să aducem acest program educațional internațional și în România. Cu toții trebuie să fim conștienți că Germania și-a consolidat poziția de motor al dezvoltării și progresului Uniunii Europene, iar acest aspect se reflectă și în relațiile sociale și economice pe care le are cu restul Spațiului European. Toți europenii, adulți sau copii, au fost nevoiți să învețe limba germană datorită progresului pe care această țară l-a facilitat în relațiile cu restul statelor. Persoanele care au învățat limba germană au avut acces mult mai ușor pe piața muncii, au avut posibilitatea de a învăța și de a se perfecționa prin programele de studiu și bursele oferite anual de statele germane”, declară specialistul în educație Ștefania Filip, reprezentantul KIKUS în România.
Cursurile programului international KIKUS la Constanța
Activitățile educaționale din cadrul “Școlii de vară KIKUS” se împart pe două categorii de vârstă: “Drumul poveștilor germane”, pentru copii între 4-6 ani și “Magia literelor”, pentru copii între 5-12 ani.
Programul modular “Drumul poveștilor germane” are o durată de 3 ore pe zi, în intervalul orar 9.30-12.30, de luni până vineri, pe parcursul a una sau două săptămâni. În cadrul cursului, copiii vor acumula cunoștințe de limbă germană sau și le vor împrospăta în cursul unei călătorii, pe această cale, prin lumea poveștilor: Hansel și Gratel, Scufița Roșie, Alba ca Zăpada, Cenușăreasa, Frumoasa din pădurea adormită, Muzicanții din Bremen.
Programul modular “Magia Literelor” are o durată de 3 ore pe zi, în intervalul orar 9.30 – 12.30, de luni până vineri, pe parcursul a una, două, trei sau patru săptămâni. “Magia Literelor” este un curs de inițiere în tainele gramaticii limbii germane. În cadrul programului educational, copiii își vor consolida și îmbogăți vocabularul, vor dezlega enigme gramaticale, bine ascunse în paginile cărților, vor porni în căutarea comorilor fonetice, iar cei mai temerari se vor duela într-un turnir de scriere și de citire.
Părinții își pot înscrie copiii la programul international KIKUS, la sediul KIKUS România din Constanța (www.germanaconstanta.ro), prin office@germanaconstanta.ro sau telefonic, apelând la 0720.744.900.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “La Constanta, copiii vorbesc germana!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI