Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Lansarea cărții „Revoluția sexuală globală. Distrugerea libertății în numele libertății”, la Universitatea Ovidius

Universitatea Ovidius

Luni, 3 noiembrie a.c, la ora 18.00, în Aula Magna „Prof.univ.dr.Adrian Rădulescu” a Universității „Ovidius” din Constanţa (sediul din Bdul. Mamaia nr.124), va avea loc lansarea cărții „Revoluția sexuală globală. Distrugerea libertății în numele libertății”. Publicată recent de Editura Sapientia din Iași, cartea este scrisă de Gabriele Kuby, sociolog și expert în gender, și a fost tradusă din germană în limba română de dr. biol. Alexandru Ș. Bologa. La această lansare va fi prezentă și autoarea, care va susţine o conferință pe tema: „Gender: o amenințare ascunsă la adresa familiei și a societății?”.
Evenimentul este organizat în colaborare de Academia Oamenilor de Știință din România, filiala Constanța, Universitatea „Ovidius” din Constanța, Ateneul „Dobrogeția” și Editura Sapientia a Institutului Teologic Romano-Catolic din Iași. Intrarea este liberă. Evenimentul se adresează publicului larg, dar îndeosebi părinţilor, adulților şi tinerilor. După conferinţă, se va organiza o sesiune de întrebări.
Gabriele Kuby, mamă a trei copii, avertizează deja de ani întregi asupra distrugerii familiei. Conform convingerii ei, teza gender despre aşa-zisul gen social dezrădăcinează omul din existenţa sa determinată sexual. Cartea ei „Revoluţia sexuală globală – Distrugerea libertăţii în numele libertăţii” este considerată o operă de referinţă pentru a înțelege schimbarea actuală a societăţii şi a fost tradusă deja în şase limbi.
Născută în 1944 la Konstanz, Gabriele Kuby a studiat sociologia la Berlin şi Konstanz. După căutări îndelungate pe căile spiritului epocii, în 1977 a aderat la Biserica Catolică. Prin activitatea sa publicistică şi prin conferenţile pe care le ține arată impasurile în care se află societatea modernă şi arată că ieşirea se poate face printr-o reconsiderare a valorilor creştine.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Lansarea cărții „Revoluția sexuală globală. Distrugerea libertății în numele libertății”, la Universitatea Ovidius”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI