Lansarea romanului Specimenul la Carturesti Constanta

specimenul
specimenul

specimenul

Editura Herg Benet Publishers invita constantenii la lansarea celui mai tanar scriitor publicat pana in prezent, constanteanul Andrei Trifanescu, autorul romanului “Specimenul”, primul volum din seria “Invadatorii”. Lansarea romanului va avea loc la Libraria Carturesti Constanta, sambata, 14 iunie, ora 16:00. Vor prezenta romanul Cristina Nemerovschi si Alexandru Voicescu
“Nu avem amintiri. O lume a fost construita special pentru noi. Aici, suntem pioni intr-un joc fatal, pe care trebuie sa-l castigam daca vrem sa ramanem in viata. Impotrivindu-se regulilor coordonatorilor, unul dintre noi a fost ucis cu brutalitate… dar s-a intors. Si nimic n-a mai fost la fel.
Extrasi si adusi in lumea reala, îi întalnim pe cei care au pus la cale totul. Suntem pregatiti insa pentru a privi noua realitate? Pamantul nu mai este nimic altceva decat o planeta stearpa, otravita si invadata.
Esti gata de confruntare? Ne vei fi alaturi in razboiul ce ne va elibera? Specimenele te asteapta! Grabeste-te, inainte ca invadatorii sa se trezeasca! Prea tarziu… Sunt deja printre noi”.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Lansarea romanului Specimenul la Carturesti Constanta”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI