Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Leș: Avem în vedere achizitia celei de-a doua escadrile de F-16

Escadrie F16
Ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș, a declarat joi că ministerul pe care îl conduce are în vedere „avansarea direcțiilor de acțiune pentru achiziția celei de-a doua escadrile de aparate F-16”.

Potrivit unui comunicat de presă remis Agerpres, Leș a arătat că se urmărește o mai bună prioritizare a programelor de înzestrare ce vizează Forțele Aeriene „pentru a avea un echilibru între programele începute și derularea altora noi”.
„Asigurarea capacității de descurajare credibilă și apărare a spațiului aerian, continuarea modernizării și dezvoltării infrastructurii aerodromurilor, îndeplinirea angajamentelor asumate de România în relația NATO, UE și partenerii aliați rămân obiectivele majore ce privesc Forțele Aeriene. Avem în vedere și avansarea direcțiilor de acțiune pentru achiziția celei de-a doua escadrile de aparate F-16”, a afirmat Leș la ședința de autoevaluare a activității pe 2016 a Statului Major al Forțelor Aeriene.
El a adăugat că România are „responsabilități mari” ca țară de graniță a UE și NATO.
„Din această perspectivă, prin programul Avion multirol al Forțelor Aeriene, nu a fost făcută o simplă achiziție, ci acesta a reprezentat realizarea unei capabilități militare”, a apreciat ministrul Apărării.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Leș: Avem în vedere achizitia celei de-a doua escadrile de F-16”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI