Liga Studentilor din Universitatea Maritima Constanta are o noua conducere

Liga Studenţilor din Universitatea Maritimă Constanţa avut in data de 09 iunie 2014 Adunarea Generala pentru stabilirea noului Birou de Conducere. Astfel pentru functia de Presedinte a fost ales George Albina-Dumitru, student al Facultatii de Navigatie si Transport Maritim si Fluvial anul III, care in mandatul precedent ocupase functia de Vicepresedinte. Tot in cadrul alegerilor de luni a fost ales pentru functia de vicepresedinte Cristian Tataru, iar ca Secretar General Radu George. Ca Directori de Departamente au fost alesi urmatorii studenti: Halic Alexandru (Departamentul Proiecte), Draghici Eusebiu (Departamentul IT), Iercosan Patricia (Departamentul Resurse Umane), Stanciu Cristina (Departamentul Relatii cu Publicul), Nicolae Claudiu (Departamentul Social), Stanciu Ionut (Departamentul Educational), Radu Vasile (Departamentul Financiar), postul de Cenzor fiind ocupat de Theodor Retevoi.
La începutul anului 1990, un grup masiv de studenţi saturaţi de politicile Academiei Navale, cu lideri dezinvolţi şi încărcaţi cu foarte mult „tupeu” au ocupat cu forţa clădirea hotelului partidului şi au declarat „Noi de-aici nu plecăm, aici vrem să facem marină civilă!”. Apoi lor li s-au alăturat şi profesori. Aşa studenţii au dat viaţă Institutului de Marină Civilă. Acesta a fost primul dar şi cel mai important pas pe drumul pe care astăzi se află Universitatea Maritimă.
De-a lungul celor 24 de ani, fie că a existat riscul desfiinţării, evaluări ale Ministerului, negocieri pentru Brevet sau recunoştinţă la nivel mondial, Liga Studenţilor a luptat de-a lungul timpului alături de Rectori şi Decani pentru supravieţuirea şi dezvoltarea Universităţii Maritime.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Liga Studentilor din Universitatea Maritima Constanta are o noua conducere”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI