Litoralul românesc şi Delta Dunării, promovate în premieră la WTM Londra.

Aqua Magic Mamaia

În perioada 3-6 noiembrie, Asociaţia Litoral-Delta Dunării va participa în premieră la Târgul internaţional de turism World Travel Market (WTM) de la Londra.
Târgul sărbătoreşte anul acesta 35 de ani de la înfiinţare, fiind un târg de tradiţie în industria turismului internaţional. Reuneşte în fiecare an peste 5.000 de expozanţi, din peste 180 de ţări şi regiuni şi adună peste 50.000 de participanţi şi vizitatori. World Travel Market este unul din cele mai importante şi renumite târguri de turism din lume, facilitând crearea unei reţele între companii din întreaga lume, întâlniri de afaceri şi stabilirea de parteneriate.
Participarea Asociaţiei Litoral – Delta Dunării la acest târg este o premieră; până în prezent, litoralul şi Delta Dunării au mai fost promovate pe plan extern în acest an prin participarea la târgurile de turism de la Berlin şi Bruxelles, precum şi în conferinţa de presă la Chişinău.
Printr-un proiect realizat de Primăria Constanţa, Asociaţia Litoral-Delta Dunării va prezenta două spectacole dedicate special promovării staţiunii Mamaia. La WTM Festivals, o secţiune a târgului care încurajează participanţii să-şi promoveze cât mai informal şi inedit destinaţiile turistice, vor fi prezentate miercuri, 5 noiembrie, şi joi, 6 noiembrie, două show-uri de prezentare a staţiunii Mamaia ca destinaţie europeană de distracţie.
Asociaţia Litoral – Delta Dunării a realizat, pentru această ocazie, primele materiale de promovare în limbă engleză, ce vor fi distribuite la acest târg participanţilor şi expozanţilor din toate colţurile lumii. Realizarea Broşurii generale de prezentare Mamaia şi a Broşurii de nightlife „Mamaia – Party till dawn“ a fost finanţată din fondurile ce provin din colectarea taxei de promovare ce se aplică în staţiunea Mamaia.
Participăm în premieră la ediţia 2014 a Târgului Internaţional de Turism World Travel Market, în spaţiul dedicat României şi pus la dispoziţie de Autoritatea Naţională pentru Turism. Va urma participarea la Târgul de Turism de la Varşovia, în aceeaşi luna noiembrie, ca parte din strategia de promovare externă pe care noi o derulăm, în vederea atragerii de turişti străini către destinaţiile noastre. Cu această ocazie, anunţăm hotelierii, agenţiile de turism şi operatorii privaţi de pe Litoral şi din Delta Dunării că pot participa gratuit la târg în standul nostru, pentru a-şi promova ofertele de vacanţă. În premieră, am realizat primele materiale print de promovare a staţiunii Mamaia, din taxa de promovare, materiale pe care le poate primi orice operator privat din staţiunea Mamaia, la cerere. Aici sunt banii dumnealor!“, a declarat Corina Martin, preşedintele Asociaţiei Litoral – Delta Dunării.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Litoralul românesc şi Delta Dunării, promovate în premieră la WTM Londra.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI