Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Liviu Dragnea a primit invitația de a se întâlni cu Viktor Orban

Liviu Dragnea1
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, marţi, că a primit invitaţia premierului ungar Viktor Orban, liderul Fidesz, pentru a avea o întâlnire în calitate de preşedinţi de partid.

Mi-a transmis (ministrul ungar de Externe – n.r.) invitaţia premierului Orban, în calitate de preşedinte de partid, să ne vedem ca preşedinţi de partide şi i-am spus că o să-i transmit azi, mâine, care ar fi câteva date posibile, să aprofundăm temele de discuţie„, a declarat Dragnea, la Parlament.
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut, luni, o întâlnire cu ministrul ungar de Externe, Peter Szijjarto.

Liviu Dragnea la Parlament – 06.02.2018

Declarații de presă susținute de președintele #PSD Liviu Dragnea la Parlament

Posted by Partidul Social Democrat on 6 Februarie 2018

Am abordat câteva teme extrem de importante şi pentru România şi pentru Ungaria şi anume câteva proiecte de infrastructură mare – o legătură între Bucureşti şi Budapesta pe calea ferată şi vorbim de cale ferată de mare viteză. De asemenea, o discuţie despre posiblitatea ca în viitorul foarte apropiat România să poată deveni un furnizor de gaze naturale pentru Ungaria. Şi am discutat, de asemenea, despre Fundaţia Gojdu şi i-am spus domnului ministru: cred că putem avea suficientă înţelepciune ambele părţi să începem o discuţie serioasă şi fără patimă despre moştenirea Gojdu şi nu a respins ideea. Am mai discutat despre câteva puncte de trecere a frontierei pentru care se dăduse acordul anul trecut şi sunt întârziate – nu am reuşit să aflu care este motivul – şi am convenit că o să informez şi Guvernul să ia legătura cu omologii lor ca să deblocheze aceste cel puţin două puncte în primă fază, ca să poată trece graniţa uşor şi cetăţenii ungari şi cetăţenii români„, a spus Liviu Dragnea.
Întrebat dacă, în acest context, PSD susţine proiectul UDMR pentru consacrarea zilei de 15 martie ca sărbătoare pentru comunitatea maghiară din România, Liviu Dragnea a răspuns negativ.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Liviu Dragnea a primit invitația de a se întâlni cu Viktor Orban”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI