Liviu Dragnea: Votul de azi arată o optiune clară a românilor

Liviu Dragnea
Votul de azi arată o opțiune clară a românilor, dacă primele exit-poll-uri se vor confirma, a declarat, duminică, președintele PSD, Liviu Dragnea.

„Mulțumesc tuturor românilor care au fost azi la vot și mulțumiri speciale pentru cei care au votat PSD. Dacă exit-poll-urile se vor confirma, votul de azi arată o opțiune clară a românilor și cred că pentru nimeni nu mai există nicio îndoială cu privire la câștigătorul alegerilor. (…) Astăzi, cetățenii au votat pentru creșterea economică, pentru mai mulți bani în buzunarele lor, pentru taxe și impozite mici, sprijin pentru oamenii de afaceri, pentru ca tineri să aibă locuri de muncă bine plătite, pentru readucerea la viață a satului românesc și pentru a ne hrăni din ceea ce produce pământul nostru. Votul de astăzi ne arată că români vor să se simtă acasă, în țara lor, și eu vreau ca România să fie o casă bună pentru toți românii”, a declarat Dragnea, la sediul PSD din Băneasa.
Potrivit acestuia, votul din 11 decembrie este un vot pentru redarea demnității medicilor și pentru a îmbunătăți rapid situația din educație și sănătate.
„Va fi o noapte lungă. Le-am cerut colegilor noștri să stea până la finalul numărării voturilor. (…) Vrem să ne apărăm rezultatele”, a spus Dragnea. (Agerpres)

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Liviu Dragnea: Votul de azi arată o optiune clară a românilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei