Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Liviu Dragnea vrea Congres extraordinar PSD

Liviu Dragnea
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, miercuri, înaintea şedinţei Comitetului Executiv, că va propune convocarea Congresului extraordinar al partidului în luna martie, la care va cere şi un vot de reconfirmare a sa ca lider al PSD.

„Nu e o ședință puțin importantă. Vom avea o evaluarea a secretarilor de stat și propunerea încetării activității unora dintre ei. Voi propune organizarea unui Congres al PSD.”, a spus Liviu Dragnea.
”Vreau să redefinim programul de guvernare, vreau să eliberăm societatea românească de presiunile pe care le pun grupurile ilegitime, să ne implicăm în democratizarea societăţii româneşti, vreau să angajăm PSD în cel mai ambiţios program de dezvoltare pe termen lung”, a declarat Liviu Dragnea.
Întrebat dacă în cadrul congresului va cere un vot de reconfirmare ca preşedinte al partidului, Dragnea a răspuns: „Categoric da”.
„Azi definim o comisie de organizare a congresului, dacă e cazul, şi o comisie pentru modificarea statutului. Principalul motiv pentru care vreau să fac acest Congres este că este cadrul cel mai bun ca şi cei care au făcut şi transmis scrisori să vină să le dezvolte”, a completat preşedintele PSD.
El a adăugat că Guvernul va fi cel care va propune restructurarea sau comasarea unor instituţii.
Întrebat dacă consideră că Laura Codruța Kovesi mai este îndreptățită să conducă DNA, a spus că nu își dorește să vorbească despre acest lucru.
„Ce decizie să luăm? Să le dăm premii celor de la Ploiești? Eventual niște medalii… Nu”, a mai spus Dragnea. „Ce nu am înțeles eu este de ce nu s-a pornit o anchetă penală instantaneu. Dar, probabil, nefiind jurist, nu înțeleg”, a zis liderul PSD.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Liviu Dragnea vrea Congres extraordinar PSD”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI