MAE recomandă românilor să evite călătoriile în ţările africane afectate de virusul Ebola

Epidemia de Ebola

Virusul Ebola se răspândeşte cu rapiditate. Astfe, Ministerul de Externe le recomandă românilor să evite călătoriile în ţările din Africa de Vest.
Ministerul de Externe avertizează că nu există nici un vaccin sau tratament eficient împotriva acestei febre produsă de virusul Ebola.
Ministerul Afacerilor Externe îi informează pe cetăţenii români care se află sau care intenţionează să călătorească în Africa de vest cu privire la riscul de infestare cu febra virală hemoragică (produsă de virusul Ebola).
Cele mai multe cazuri de febră virală hemoragică au fost înregistrate în Guineea-Conakry, Liberia, Sierra Leone, confirmate prin analize de laborator, dar si în Mali, unde exista cazuri neconfirmate înca prin analizele de laborator.
Potrivit Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), majoritatea cazurilor de infestare cu acest virus se soldează cu decese. Totodată, conform comunicatelor emise de OMS începând cu primele cazuri depistate în februarie 2014, pâna în luna iulie 2014, numărul victimelor epidemiei este de 603, arata MAE.
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români aflaţi deja pe teritoriul statelor afectate, să urmărească mesajele emise de autorităţile locale şi să respecte regulile de conduită şi de igienă recomandate.
Virusul mortal Ebola ar putea să se propage „ca un foc de pădure”, au avertizat, luni, autorităţile americane în domeniul Sănătăţii, cerându-le persoanelor care călătoresc în Africa de Vest să adopte un maximum de măsuri de protecţie.

În Africa de Vest se înregistrează cea mai dură epidemie de febră hemoragică din istorie.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “MAE recomandă românilor să evite călătoriile în ţările africane afectate de virusul Ebola”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei