Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

MAE: Turkish Airlines va anula peste 120 de zboruri cu plecare sau sosire in Istanbul

Turkish-Airlines-Airbus

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români, care se află sau se deplasează pe teritoriul Republicii Turcia, cu privire la faptul că, în urma ninsorilor abundente şi a rafalelor de vânt care sunt preconizate în cursul zilelor de 17 şi 18 februarie 2015, compania Turkish Airlines va anula peste 120 de zboruri interne şi internaţionale cu plecare sau sosire în Istanbul.
Zborurile companiei Tarom între Bucureşti şi Istanbul nu au fost afectate de starea vremii, însă există posibilitatea suspendării acestora, în funcţie de evoluţia condiţiilor meteorologice.
MAE recomandă cetăţenilor români care călătoresc la Istanbul în perioada menţionată, inclusiv cei care se vor afla în tranzit pe aeroporturile Ataturk şi Sabiha Gokcen, având escală spre alte destinaţii, să ia în calcul posibilitatea anulării unora dintre zborurile companiei Turkish Airlines, pe fondul condiţiilor meteorologice nefavorabile.

În perioada precizată, toţi pasagerii sunt rugaţi să contacteze compania aeriană înaintea efectuării călătoriei, pentru a se informa cu privire la eventualele modificări şi să urmărească evoluţia situaţiei pe pagina oficială de internet a companiei Turkish Airlines http://www.turkishairlines.com/en-int/corporate/announcements/announcement/flight-disruptions-due-to-bad-weather-in-istanbul-474

Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români să consulte site-urile de specialitate şi să urmărească site-ul MAE, la rubrica “Sfaturi, alerte de călătorie” (http://www.mae.ro/travel-alerts) pentru informaţii actualizate, înainte de a se deplasa în străinătate.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “MAE: Turkish Airlines va anula peste 120 de zboruri cu plecare sau sosire in Istanbul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI