Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mai multe zboruri spre Cluj-Napoca şi Timişoara de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu

Compania Blue Air
Compania aeriană low-cost Blue Air a ajuns la un trafic de circa 44.000 de pasageri pe aeroportul din Constanţa, care a devenit o bază operaţională în aprilie anul trecut, destinaţie de pe care a lansat rute spre Bruxelles, Cluj-Napoca, Iaşi, Milano, Oradea, Paris, Roma şi Timişoara.

Astfel, în perioada aprilie – octombrie (până în prezent), Blue Air a operat un număr total de 506 de zboruri de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu, potrivit oficialilor companiei.

„Blue Air şi-a arătat potenţialul şi deschiderea pentru susţinerea dezvoltării traficului de pasageri pe Aeroportul din Constanţa şi, implicit, a numărului de turişti pentru litoralul românesc, dar eforturile noastre şi ale aeroportului sunt insuficiente. Este nevoie de coalizarea tuturor entităţilor interesate pentru creşterea notorietăţii litoralului românesc, cu precădere pe plan extern. Doar aşa putem spera la revitalizarea operaţiunilor într-o manieră economic viabilă”, a spus Gheorghe Răcaru, director general Blue Air.

„Continuarea parteneriatului pe termen lung cu Blue Air, prin operarea în 2018 la Constanţa, constituie un factor important pentru dezvoltarea Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, obiectivul nostru principal fiind creşterea traficului aerian operat în condiţii de siguranţă şi securitate. Împreună cu partenerii noştri, vom continua, într-un efort comun, dezvoltarea acestei baze la Constanţa, susţinând astfel mediul de afaceri şi turismul local, atât la nivel intern cât şi internaţional”, a afirmat Bogdan Artagea, director general al Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa.

Pentru sezonul de vară 2018, Blue Air va lansa zborurile din Constanța către Bruxelles, Cluj-Napoca, Milano, Oradea, Paris și Timișoara, cu frecvențe crescute pentru rutele Constanța – Cluj-Napoca și Constanța – Timișoara, la trei zboruri pe săptămână, și două zboruri pe săptămână pentru Constanța – Oradea.

Blue Air si-a inceput activitatea acum aproape 13 ani, in prezent operand zboruri în peste 100 de rute din Belgia, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Portugalia, Romania, Suedia si Spania. Compania are 8 baze operationale, in Bucuresti, Bacau, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi, Larnaca, Liverpool si Torino.Blue Air este certificata IATA Operational Safety Audit (IOSA) de catre International Air Transport Association (IATA) pentru standarde exceptionale de operare si este membru cu drepturi depline IATA.Blue Air opereaza o flota de aeronave Boeing 737, avand interioare moderne cu scaune Recaro, ce ofera pasagerilor o experienta imbunatatita si confortabila pe timpul zborului. In vara anului 2017, compania a semnat comanda ferma pentru 12 avioane Boeing 737 MAX 8 si 6 avioane Next-Generation 737-800, care vor intregi flota noastra incepand cu Q2, 2019.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mai multe zboruri spre Cluj-Napoca şi Timişoara de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI