Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

O mamă fără suflet şi-a abandonat pruncul lângă un cimitir din Argeş

salvare

Un bebeluş a primit o nouă şansă la viaţă. Micuţul de doar trei săptămâni a fost găsit abandonat în tufişurile cimitirului din comuna Bradu, judeţul Argeş. Copilaşul a fost dus la Spitalul Judeţean Argeş, iar în prezent se află în stare bună. Din primele date ale medicilor şi ale anchetei poliţiştilor reiese că bebeluşul a fost născut şi îngrijit într-o maternitate, după care mama sa l-a abandonat. Oamenii legii au deschis în acest caz dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului, urmând ca în funcţie de anchetă să apară şi alte acuzaţii.

Salvatorii-bebelusului

Foto: Pro TV – Cei doi salvatori

Pruncul era abandonat într-o punga, în tufişurile de la marginea cimitirului.Era îmbrăcat tot, era drăgălaş şi plângea, cand l-a luat în braţe a început să râdă. L-am bagat în maşina poliţiei, a dat drumul la căldura şi a stat copilul până a venit ambulanta„, a povestit salvatorul Vasile Miron.
Bebeluşul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, iar medicii neonatologi au precizat că băieţelul este bine dezvoltat, îngrijit, şi vaccinat, primele date arătând că acesta a fost adus pe lume într-o maternitate.
În ceea ce-i priveşte pe cei doi salvatori, aceştia doresc să devină naşii copilului.
Copilul a fost adus într-o stare bună, bine îngrijit, curat, un copil în vârstă de aproximativ două săptămâni”, a precizat medicul Mihaela Vintilă, medic neonatolog Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş.
Poliţiştii au anunţat Direcţia pentru Protecţia Copilulului Argeş despre acest caz şi continuă cercetările, încercând să o identifice pe mama care şi-a abandonat copilul.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “O mamă fără suflet şi-a abandonat pruncul lângă un cimitir din Argeş”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI