Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Marinarii militari își caută colegi noi în județul Vaslui

Marinarii militari interactioneaza cu elevii
Vaslui, Huși, Vetrișoaia și Bârlad sunt localitățile în care reprezentanții Forțelor Navale acostează, în perioada 17-19 aprilie, pentru a crea punți de legătură între elevii vasluieni și Marina Militară Română.

Marinarii militari, scafandrii de luptă și infanteriștii marini vor interacționa cu adolescenții de la Liceul Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Vaslui și la Colegiul Național „Cuza Vodă” din Huși (marți, 17 aprilie), de la Liceul Teoretic „Emil Racoviță” din comuna Vetrișoaia (miercuri, 18 aprilie) și de la Colegiul Național „Gheorghe Roșca Codreanu” din Bârlad (joi, 19 aprilie), cărora le vor transmite invitația de a face parte din marea familie a Forțelor Navale.
Înscrierile pentru concursul de admitere la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța se pot face până vineri, 20 aprilie, la centrele militare județene sau la centrele militare de sector din Municipiul București. Pentru cele 120 de locuri alocate pentru clasa a IX-a se pot înscrie tineri cu vârsta de cel mult 16 ani împliniți, care au absolvit sau vor absolvi anul acesta învățământul gimnazial.
De asemenea, absolvenții de liceu, cu diplomă de bacalaureat și cu vârsta de cel mult 30 de ani, care doresc să urmeze cariera de marinar militar își pot depune dosarul de candidat, pentru concursul de admitere la Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, până la data de 4 mai. Pentru anul de învățământ 2018-2019, sunt scoase la concurs 176 de locuri (110 locuri pentru MApN și 66 locuri pentru MAI), cursurile durează doi ani, fiind asigurate gratuit cazarea, echiparea și hrănirea. După absolvire, tinerilor le este garantată repartizarea pe un post în Forțele Navale sau în Ministerul Afacerilor Interne, în funcție de opțiunea acestora.

Marinarii militari interactioneaza cu elevii1

Marinarii militari interactioneaza cu elevii3

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Marinarii militari își caută colegi noi în județul Vaslui”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI