Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Mascota EURO 2016 se va numi „Super Victor”

Mascota-Super-Victor
Mascota turneului final al Campionatului European de fotbal ediția 2016, care va avea loc în Franța între 10 iunie și 16 iulie 2016, se va numi „Super Victor”, alegerea fiind făcută în urma votului internauților, a anunțat duminică postul de televiziune TF1.

Mascota-EURO-2016
„Super Victor” a fost preferat altor două propuneri, „Driblou” și „Goalix”, pentru numele mascotei, un băiat îmbrăcat în echipamentul naționalei Franței (tricou albastru cu numărul 16, șort alb și jambiere roșii), purtând pe umeri o capă de culoare roșie.
Mascota a avut o primă apariție publică pe gazonul noului stadion Velodrome din Marsilia, pentru a da lovitura de start a meciului amical dintre selecționatele Franței și Suediei (1-0), disputat pe 18 noiembrie.
În 1984, mascota Campionatului European găzduit de Franța s-a numit „Peno”, iar în 1998, la Cupa Mondială desfășurată de asemenea în Hexagon, mascota competiției a purtat numele de „Footix”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mascota EURO 2016 se va numi „Super Victor””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI