Mazăre: Dacă sistemul construit de Băsescu nu se schimbă, mă retrag de tot

Radu-mazare

Primarul Constanței, Radu Mazăre, a declarat, duminică, la intrarea în secția de votare, că, dacă sistemul construit de Traian Băsescu nu se va schimba după alegeri, el se va retrage din politică, nu va mai candida pentru funcția de primar și chiar va pleca din țară.
Dacă lucrurile nu se schimbă … și chiar dacă câștigă cine trebuie și lucrurile nu se schimbă, sistemul pentru care umblu îmbrăcat așa de 10 ani …, vreau să mă retrag nu numai de la primărie, dar o să mă retrag de tot … și din țară. Dacă sistemul construit de Băsescu, un sistem bazat pe ură și pe încrâncenare, va rămâne, eu vreau să ies din politică. Pentru că energia mea nu mai pot s-o dedic lucrurilor pe care vreau să le fac oamenilor și trebuie s-o dedic ca să mă apăr cu avocați și așa mai departe. Și nu mai am plăcere și dacă nu mai am plăcere … Nu m-am născut politician, nu mor politician, nu este nicio dramă„, a afirmat Mazăre.
Acesta a spus că ar vrea să plece într-o țară unde va putea să trăiască relaxat.
Sunt atâtea locuri unde lumea trăiește relaxată să știți, foarte multe locuri. Mi-e dor să merg și să stau într-o țară în care să nu mă uit la televizor sau, dacă mă uit la televizor, să nu văd mascați de dimineață până seara, într-o zi politicieni, într-o zi oameni de afaceri. Sunt multe locuri pe planeta asta în care se trăiește relaxat și oamenii au o figură destinsă„, a afirmat primarul Constanței.
Primarul Constanței a spus că, după ce Traian Băsescu va pleca de la Cotroceni, el nu va renunța la ținuta militară pe care o poartă de 10 ani în cazul în care sistemul nu se va schimba.
O să schimb uniforma doar dacă sistemul se va schimba și nu va mai acționa la maniera asta”, a spus Radu Mazăre.
Întrebat dacă această schimbare înseamnă şi modificarea justiţiei, el a răspuns: „La maniera la care se face acum hăituiala…, da. Sigur, cine greșește trebuie să plătească, asta este peste tot în lume, dar ca să hăituiești, să faci … 10 ani de zile să cauți cu acul fiecare lucru semnat că poate, poate găsesc ceva….asta nu este justiție„, a precizat Mazăre.
Mazăre a intrat apoi în secţia de votare şi, cât a aşteptat-o pe mama sa să completeze formularul pentru listele suplimentare, a fost întrebat de o femeie dacă poate să o ajute întrucât, deşi fiul ei locuieşte în Franţa de 11 ani, acesta apare în continuare pe listele permanente din Constanţa, ea solicitând să fie scos.
La final, după ce a părăsit secţia de votare, el a fost întrebat de ziarişti dacă pregăteşte şampania pentru a sărbători în această seară, edilul răspunzând „nu mai pregătesc demult şampania”.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mazăre: Dacă sistemul construit de Băsescu nu se schimbă, mă retrag de tot”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei