Mihaela Rădulescu va fi Cleopatra la Carnavalul din Mamaia

Primarul Radu Mazăre, cel care va deveni sâmbătă Împaratul Cezar, va da startul Carnavalului. Le va avea alături pe cele șase soții, interpretate de tot atâtea frumoase domnișoare.
Organizatorii spun că show-ul de sâmbătă se va apropia cât mai mult de ecranizările istorice. La fel ca Cezar, primarul Radu Mazăre va oferi, de ziua lui, un spectacol cu dansatori din îndepărtata Persie dar și lupte între gladiatori.
Domnișoarele vor fi în echipa Cleopatrei în actul care se va întâmpla în Egipt, în baia Cleopatrei unde, la un moment dat, intră Cezar pe care încearcă să-l vrăjească una dintre ele și până la urmă ajunge la Cleopatra. Ei sunt cărăușii, cei care îl vor aduce în scenă pentru că în Egipt în perioada respectivă era o luptă între Cleopatra și fratele ei Ptolemeu. El va avea pe cap ceva senzațional, o să vedeți sâmbătă. Cărăușii îl vor aduce în scenă exact cum se întâmpla în Egiptul antic“, a declarat Radu Mazăre.
Pe scenă vor ajunge însă și oameni de afaceri din stațiunea Mamaia. Ei îi vor interpreta pe senatorii romani. Aceștia vor fi: Cameliu Babinciuc, patronul hotelului Laguna, Costică Pețu, patronul de la restaurant Napoli, Tănase Geambașu de la Melody Ballroom Mamaia și Marius Pușcaș, administratorul hotelului Flora.
Iar Brutus va fi jucat chiar de fiul primarului, Radu Mazăre Jr. „Acum facem repetiții cu toți colegii senatori, punem la plan înscenarea. Nu c red că e mai greu să joci rolul lui Brutus decât orice alt rol din această piesă, iar când organizarea e bine pusă la punct nu sunt probleme“, a declarat Radu Mazăre Jr.
La final, Cezar va fi trădat și asasinat de senatorii romani.
În ceea ce o privește pe Cleopatra, dacă în videoclipul stațiunii Mamaia, aceasta este interpretată de Delia, la carnavalul de mâine vom avea parte de o surpriză. Pe car, alături de primarul Radu Mazăre ar fi trebuit să urce și Anamaria Prodan. Nu mai vine însă pentru că, nu îi mai vine rochia pe care o avea pregătită. În locul ei va fi Mihalea Rădulescu.
Startul Carnavalului se dă mâine la ora 21.00, în piațeta Perla din Mamaia, de acolo de unde va începe parada Carelor Alegorice. O oră mai târziu va începe spectacolul de la Cazino.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mihaela Rădulescu va fi Cleopatra la Carnavalul din Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI