Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ministerul Finanțelor renunță la reducerea TVA, de la 1 ianuarie 2019

Teodorovici
Guvernul nu mai reduce TVA cu un punct procentual, din 2019, așa cum prevede programul de guvernare al PSD asumat în Parlament, de la 19%, în prezent, la 18%, la 1 ianuarie 2019, a anunțat ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

„S-a propus Guvernului ca TVA să nu scadă. Asta este propunerea Ministerului Finanțelor”, a anunțat ministrul în cadrul unei conferințe de presă la Palatul Victoria.
”Va fi propusă în Parlament odată cu proiectul de buget”, a declarat Teodorovici. Cota de TVA ar fi trebuit, conform programului de guvernare al PSD, să scadă la 18% încă de la 1 ianuarie 2018, dar măsura a fost amânată pentru 1 ianuarie 2019, în contextul presiunilor pe buget.
Amânarea din nou a reducerii cotei TVA, în ciuda angajamentelor anterioare, vine în contextul în care Guvernul are probleme în asigurarea veniturilor necesare pentru a acoperi cheltuielile angajate.”, a declarat Teodorovici.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministerul Finanțelor renunță la reducerea TVA, de la 1 ianuarie 2019”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI