Ministrul Bodog luat la rost din nou de către premier în cazul vaccinării

Sedinta de Guvern
Premierul Mihai Tudose s-a arătat nemulțumit, joi, de numărul mic de vinovați găsiți de ministrul Sănătății, Florian Bodog, în cazul vaccinării, precizând că măsurile luate în cadrul Ministerului Sănătății reprezintă doar „un slab început”.

„Faptul că ați identificat doar cinci vinovați, eu cred că este doar un slab început, nici măcar un bun început, fiindcă nu trebuiau să moară niște oameni, niște copii și noi să ne enervăm toți, ca să descoperim că ceva nu merge. Cineva trebuia să vadă din timp că nu merge, domnul ministru”, i-a transmis Tudose lui Bodog, la începutul ședinței de Guvern de joi.
”Nu cred că puteați face o prezentare mai pe scurt despre asta pe un subiect foarte complicat. Nu trebuie să moară niște oameni ca să ne dăm seama că ceva nu merge bine. 400 de mii de hârtii care trebuie plimbate. Deci trebuie un proiect de reducere a birocrației. Nu se poate ca cineva care este la tratament în străinătate să fie nevoit să vină în țară ca să demonstreze dincolo că e bolnav.”, a spus Mihai Tudose.
”Haideți să nu luăm cazuri punctuale. Haideți să rezolvăm sistemul. Sistemul e defect”, a mai adăugat acesta.
La rândul său, ministrul Sănătății a făcut referire la faptul că a propus schimbarea din funcție a directorilor executivi și a celor care ocupă funcția de directori executivi adjuncți ai Direcțiilor de Sănătate Publică din județele Caraș-Severin, Hunedoara, Neamț, Prahova și Ilfov, în urma analizei privind implementarea campaniei naționale de vaccinare.
„Azi am convocat toți cei cinci directori de Direcții de Sănătate Publică, care au fost în discuție în ceea ce privește acoperirea foarte slabă de vaccinare”, a mai afirmat Bodog.
Totodată, ministrul Sănătății a precizat că a transmis avertismente scrise altor șefi de Direcții de Sănătate Publică.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministrul Bodog luat la rost din nou de către premier în cazul vaccinării”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei