Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ministrul Economiei și companiile de profil au inițiat evaluarea potențialului industriei de apărare

Obuze
Ministrul Economiei, Gheorghe Șimon a analizat, împreună cu reprezentanții companiilor din industria de apărare aflate sub autoritatea ministerului, activitățile de management și fezabilitatea economică a acestor societăți.

Ministerul Economiei consideră necesară contractarea unor sume din bugetul apărării, de către industria națională de profil, pentru dezvoltarea și valorificarea potențialului acesteia. Cu cât gradul de contractare va fi mai ridicat, cu atât obiectivele și eforturile noastre vor fi mai apreciate și, cu siguranță, reușita acestui demers va determina o contribuție vizibilă la creșterea capacităților industriei de apărare. Este un demers pe care îl sprijinim cu toate mijloacele instituționale disponibile și suntem foarte atenți la etapele de parcurs”, afirmă ministrul Economiei, Gheorghe Șimon.
Discuțiile ministrului Gheorghe Șimon cu reprezentanții societăților din industria de apărare s-au axat pe identificarea unor soluții care vizează trei direcții principale: dezvoltarea competitivității companiilor românești, luând în calcul parteneriate cu companii străine din domeniu, recunoscute pe plan internațional; posibilitatea contractării unei părți importante din sumele destinate înzestrării armatei, în beneficiul industriei românești de apărare; creșterea dinamicii comerciale a industriei de apărare, în vederea extinderii capacității de contractare pe piețele externe.
O parte importantă a discuțiilor a vizat necesitatea participării companiilor românești, în condiții de competitivitate, la integrarea finală a produselor realizate în cooperare cu parteneri străini.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministrul Economiei și companiile de profil au inițiat evaluarea potențialului industriei de apărare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI