Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ministrul Jianu îi îndeamnă pe antreprenori să facă parte din structuri asociative, camere de comerț și patronate

Florin-Jianu
Potrivit unui comunicat al Departamentului pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Mediul de Afaceri și Turism (DIMMMAT), Florin Jianu a fost, miercuri, „antreprenor pentru o zi”, proiect care face parte din programul „România Hub”, inițiativă care presupune ca reprezentanți ai autorităților centrale să își petreacă o zi într-o firmă privată, cu scopul unui schimb de experiență cu privire la ce înseamnă activitatea din mediul public și cel privat.

Este foarte importantă această vizită, iar în perioada următoare voi merge și în țară, în zone în care activitatea antreprenorială nu e atât de ridicată ca în București. Încercăm să dăm un mesaj întreprinzătorilor prin care arătăm că ministerul este alături de antreprenori. Încurajăm tinerii, românii în general să devină antreprenori, iar pentru mediul public este oportună această experiență pentru a vedea exact problemele cu care se confruntă antreprenorii și în ce mod politicile publice pot sprijini mediul de afaceri. Pe de altă parte, îndemn antreprenorii să devină membri în structurile asociative, camere de comerț și patronate, pentru că aceste structuri reprezintă o voce unitară, iar prin reprezentanții lor accesul este mult mai simplu în consiliile consultative, comisiile în care se discută programele care îi privesc. Îmi doresc să văd cât mai mulți miniștri și cât mai mulți oameni din mediul public care merg pe teren să vadă cu ce se confruntă exact mediul de afaceri. Astfel vom reuși să apropiem mediul privat de cel public și să eliminăm unele disfuncționalități„, a declarat ministrul IMM-urilor.
Pe lângă inițiativa „Antreprenor pentru o zi„, programul „România Hub — România, țara tinerilor întreprinzători” conține și alte proiecte de încurajare și stimulare a IMM-urilor, precum ateliere de lucru pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale ale tinerilor, pentru eficientizarea cooperării și comunicării între mediul științific și cel de afaceri, dar și consultări public-private, care oferă mediului de afaceri informare, consiliere, precum și un cadru instituțional pentru dezvoltarea capacităților antreprenoriale și creșterea competitivității pe piața locală și internațională a IMM-urilor.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministrul Jianu îi îndeamnă pe antreprenori să facă parte din structuri asociative, camere de comerț și patronate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI