Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ministrul Petrescu: Ne dorim un management profesionist si transparent la Ape Minerale SA

Ministrul Alexandru Petrescu

Ministrul Economiei, Alexandru Petrescu a dispus demararea unei misiuni de control a corpului de control al ministrului economiei şi constituirea unei comisii de analiză a unei serii de sesizări transmise în luna decembrie 2016 la Ministerul Economiei, cu privire la activitatea desfăşurată de administratorii Societăţii Naţionale a Apelor Minerale SA.
Am considerat important să verific care este adevărul la societatea Ape Minerale, pentru că ne dorim un management profesionist şi transparent, bazat pe integritate şi performanţă, la fel ca şi la celelalte companii din portofoliu”, a declarat ministrul Petrescu, într-un comunicat transmis Lumea Presei.
Totodată, în dată de 09.01.2017, trei dintre membrii consiliului de administraţie şi-au prezentat demisiile, fapt care conduce, potrivit legii la imposibilitatea luării oricărei decizii de către membrii rămaşi în funcţie.
În această situaţie, procedura de selecţie a directorului general, potrivit prevederilor OUG nr. 109/2011 privind guvernanţă corporativă a întreprinderilor publice, cu modificările şi completările ulterioare, care se afla în derulare, a fost suspendată până la clarificarea aspectelor semnalate.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ministrul Petrescu: Ne dorim un management profesionist si transparent la Ape Minerale SA”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI