Minor dispărut de la domiciliu

Copil disparut din Giurgiu

Poliţiştii din Giurgiu caută un minor de treisprezece ani, care la data de 16 octombrie a.c., a plecat de la domiciliul tatălui său din comuna Vânătorii Mici, sat Zădăriciu, judeţul Giurgiu și nu a mai revenit.
La data de 20 octombrie, poliţiştii de la Postul de Poliţie Vânătorii Mici au fost sesizaţi de un bărbat din localitate cu privire la faptul că, fiul său NICOLA VALENTIN MARIAN, de 13 ani, a plecat de la domiciliul său din comuna Vânătorii Mici, sat Zădăriciu, judeţul Giurgiu.
Copil disparut din GiurgiuMinorul a mai părăsit anterior domiciliul de două ori şi s-a deplasat pe raza localităţii Chiajna şi în municipiul Bucureşti.
Semnalmente: Înălţime aproximativ 1.50 metri, greutate de circa 40 kilograme, păr negru tuns scurt, ochii căprui, faţă ovală, constituţie astenică/slabă.
La momentul plecării era îmbrăcat cu bluză de trening de culoare bleumarin, cu model cu flori albe în faţă, pantalon trening bleumarin cu dungi albe în lateral şi pantofi sport, tip adidas, de culoare bej, cu şireturi negre.
Persoanele care pot oferi informaţii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 ori 116.000, Număr Unic European pentru Copii Dispăruţi sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Minor dispărut de la domiciliu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei