Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Misiunile jandarmilor constanteni in perioada 26 februarie – 05 martie

Misiunile jandarmilor

În perioada 26 februarie -03 martie a.c., peste 150 jandarmi au acţionat zilnic, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliţia, pentru menţinerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranţă la adunările publice, la nivelul judeţului Constanţa, fiind executate peste 90 de misiuni de menţinere şi asigurare a ordinii publice.
Jandarmii au aplicat 92 sancţiuni contravenţionale, dintre care 46 avertismente scrise şi 46 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 23000 lei.
Jandarmii constănţeni au constatat 33 fapte de natură penală, dintre care 16 în mod independent şi 17 în cooperare cu Poliţia, fiind identificaţi 41 făptuitori.
Majoritatea faptelor constatate independent au fost pe linia comerţului ilegal cu ţigări, pe linia deţinerii de substanţe cu efect halucinogen şi sustrageri de bunuri.
Au mai fost executate 70 misiuni pentru punerea în aplicare a mandatelor de aducere emise de către instanţe sau parchete, o misiune în colaborare cu lucrătorii Direcţiei Silvice Constanţa pe linia tăierilor abuzive de arbori şi 4 misiuni în sprijinul executorilor judecătoreşti pentru punerea în aplicare a unor titluri executorii.
Concomitent cu misiunile pe linia asigurării climatului de ordine şi siguranţă publică, jandamii constănţeni au continuat şi misiunile de asigurare a pazei şi protecţiei instituţionale a celor 32 de obiective din competenţă, precum şi protecţia transporturilor de valori în beneficiul Trezoreriei și a transporturilor de corespondență clasificată.
Azi 04 martie a.c., jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa vor asigura măsurile de ordine publică în zona imediată și zona apropiată a stadionului Farul, unde se va disputa meciul de fotbal dintre echipele F.C. Farul Constanța și A.C.S. Bucovina Pojorâta, în intervalul orar 12.00-14.00.
Sâmbătă 05 martie a.c., jandarmii constănţeni vor asigura climatul de ordine şi siguranţă la meciul de handbal masculin dintre echipele A.H.C. Dobrogea Sud Constanța şi C.S. Vicov Bucovina, eveniment sportiv ce se va disputa la Sala Sporturilor începând cu ora 11.00.
Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori sunt obligaţi sã respecte regulile de convieţuire socială şi mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.
Recomandăm suporterilor să dea dovadă de fair-play, să nu se implice în conflicte şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, ce ar putea conduce la tulburarea ordinii publice în arena sportivă, atât pe durata meciurilor cât şi după terminarea acestora.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Misiunile jandarmilor constanteni in perioada 26 februarie – 05 martie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI