Mitea Ilie Dumitru Haralambie este noul președinte la Agenția Domeniilor Statului

Noul presedinte al ADS este Mitea Ilie Dumitru Haralambie

Premierul Victor Ponta l-a numit un nou președinte la Agenția Domeniilor Statului pe Mitea Ilie Dumitru Haralambie. Acesta a fost numit prin decizie a prim ministrului în funcția de președinte al ADS, cu rang de secretar de stat, conform documentului publicat miercuri în Monitorul Oficial.
Noul preşedinte al Agentiei Domeniilor Statului, Haralambie Mitea, a fost prefect de Neamţ şi Sibiu, susţinut politic de PNL.
Ilie Dumitru Haralambrie a ocupat în perioada 2007-2008 funcţia de prefect al judeţului Sibiu. A fost numit prefect de Neamţ în luna mai a anului 2012. Şapte luni mai târziu a fost demis din funcţie chiar de premierul Ponta pe motiv ca nu si-a facut bine treaba la deszapezire.
Ilie Dumitru Haralambrie, născut în 1952 la Sibiu, a absolvit Institutul Agronomic Nicolae Bălcescu din Bucureşti şi un masterat în „Securitatea Comunitară şi Terorism”. A lucrat ca inginer zootehnist la Staţiunea de Cercetare şi Producţie pentru Creşterea Ovinelor şi Caprinelor Cristian timp de 9 ani.
A mai ocupat, pentru perioade scurte de timp, funcţia de: inginer principal la Direcţia Generală pentru Agricultură Sibiu, inginer şef la Întreprinderea Agricolă de Stat Sibiu. În perioada 2009 – 2012 a ocupat funcţia de inspector guvernamental pe probleme de agricultură în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Mitea Ilie Dumitru Haralambie este noul președinte la Agenția Domeniilor Statului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI