Miss Moscow îi face pe ruşi să-şi dorească să părăsească Pământul

Miss Moscow Alexeyeva

Concursul “Miss Moscow” a fost trucat, sau cel puţin, asta este opinia majoritară a ruşilor, care consideră că fata care a câştigat săptămâna trecută mult râvnita coroană, este “prea urâtă”.
Aceştia nu se rezumă doar la a-şi exprima opinia, ci afişează o atutidine furioasă, deoarece, susţin ei, adolescenta care a câştigat nu este destul de atractivă pentru a câştiga respectiva competiţie.
Ruşii, indignaţi, au început să se revolte şi online. Ei au postat pe reţeaua de microblogging Twitter, opinii prin care spun că tânăra Irina Alexeyeva, în vârstă de 18 ani, nu ar fi trebuit niciodată să le învingă pe celelalte concurente.
Acţiunile ruşilor nu s-au oprit aici. Reţelele sociale au fost împânzite cu fotografii prin care oamenii o ironizează pe Alexeyeva sau îi modifică poza astel încât arată ridicol şi o compară cu cea care a câştigat titlul de Miss Ukraine, dar şi cu Aleksandr Kokorin, atacant la Dynamo Moscow.
Mânia oamenilor este destul de ridicată. Un comentariu postat pe reţelele de socializare sună aşa: “Recent încoronata Miss Moscow mă face să-mi doresc să părăsesc Pământul pentru totdeauna.”
Un purtător de cuvânt al concursului a declarat că aspectul nu a fost singurul criteriu de selecţie în cadrul competiţiei. Irina Alexeyeva a câştigat concursul pentru “abilităţile sale în ceea ce priveşte baletul, dar şi pentru alegerea ţinutelor vestimentare.”, a completat acesta.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Miss Moscow îi face pe ruşi să-şi dorească să părăsească Pământul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI