Norica Nicolai aleasă preşedinte al Consiliului Naţional ALDE

Norica Nicolau
Europarlamentarul Norica Nicolai a fost aleasă, joi, de conducerea ALDE în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al partidului, informează dcnews.ro.

„Norica Nicolai a fost votată în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional şi va avea o misiune importantă în direcţia elaborării de politici publice”, a declarat vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea, după şedinţa forurilor de conducere ale formaţiunii.
„M-am bucurat de încrederea colegilor mei pentru a fi preşedinte al Consiliului Naţional al ALDE. Cred că viaţa politică românească are nevoie de politici publice eficiente, transparente, într-un dialog în care sunt implicaţi în realitate mediu de afaceri, societate civilă. ALDE doreşte să fie activ în a promova valorile liberale prin acest Consiliu Naţional şi sper că în curând ne vom întâlni la dezbateri care pot privi întreaga societate”, a afirmat Norica Nicolai.
ALDE a mai decis, în şedinţa de joi, numirea în funcţiile de secretar în domeniul minorităţilor şi al relaţiilor internaţionale a Danei Varga şi, respectiv, a Ruxandrei Cazacu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Norica Nicolai aleasă preşedinte al Consiliului Naţional ALDE”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI