O asistentă a încurcat fişele şi a declarat mort un pacient viu

Asistenta a incurcat fisele
O anchetă este în desfăşurare la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, după ce una dintre asistente ar fi inversat fişele, declarând mort un pacient viu. Ca atare, a sunat familia să anunţe decesul!

Mihaela Mincu şi-a internat tatăl la la Spitalul TBC, iar ulterior acesta a fost dus cu ambulanţa la Spitalul Judeţean Constanţa, întrucât starea acestuia se agravase.
A fost dus într-un salon cu un alt bărbat, cam de aceiaşi vârstă. „La internare în Judeţean, au început să-l plimbe prin secţii, neurologie – nu era de ei, la terapie intensivă – nu era. L-au aruncat în secţia medicală 2”, a declarat Mihaela Mincu pentru replicaonline.
Sâmbătă, a primit un telefon de la Spitalul Judeţean, prin care a fost anunţată că tatăl ei a decedat. Împreună cu fiica şi celelalte rude, au început pregătirile: au cumpărat sicriul, au scos certificatul de deces. Apoi, au mers să ia decedatul de la morgă. Numai că… stupoare!
„Fiica (nepoata celui în cauză – n.r.) a spus că nu e el. Apoi, şi sora a spus că nu e el. Ne-am dus la spital, într-un suflet! Tata era în salon”, mai povesteşte Mihaela Mincu, care e hotărâtă să dea în judecată Spitalul Judeţean pentru neplăcerea provocată.
De precizat că bărbatul decedat ar fi fost internat în aceeaşi zi şi în acelaşi salon cu tatăl Mihaelei Mincu. Din păcate, nici tatăl Mihaelei Mincu nu este într-o stare foarte bună. El este acum internat pe secţia terapie intensivă, cu afecţiuni pulmonare.
„O asistentă a încurcat foile celor doi pacienţi. Este o eroare umană, nu s-au respectat protocoalele. Cei vinovaţi vor fi drastic sancţionaţi”, a declarat pentru presa locală dr. Cătălin Grasa, managerul Spitalului Judeţean Constanţa.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “O asistentă a încurcat fişele şi a declarat mort un pacient viu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI