Operatorii sunt optimisti in ceea ce priveste sezonul estival

litoralul romanesc
litoralul romanesc

litoralul romanescLitoralul românesc va înregistra o creștere de 15-20% în 2014 comparativ cu anul precedent, turiștii optând cu predilecție pentru hotelurile de 3 stele, a declarat Aurelian Marin, director general al agenției de turism Paradis Vacanțe de Vis.
,,Pe perioada de early booking s-a remarcat o creştere de 15% pentru litoralul românesc, iar prognozele de creştere la sfârşitul sezonului sunt de 15-20%. E posibil chiar şi mai mult dacă sunt implementate voucherele de vacanţă. Se remarcă în special o mult mai mare flexibilitate şi adaptare a hotelierilor în funcţie de sezonalitate, grad de ocupare, tendinţe, vreme. Nu mai avem tarife încremenite tot sezonul, tarifele se mişcă în funcţie de cum evoluează piaţa, ceea ce este normal”, spune Aurelian Marin.
Mamaia, Venus şi Eforie Nord sunt staţiunile cele mai cerute de turişti. Cele mai cerute hoteluri sunt cele de 3 stele, urmate de cele de 2 stele şi, pe locul trei, cele de 4 stele. Potrivit operatorului, o problemă este aceea că tarifele mici alături de gradul de ocupare slab duc la o demotivare a hotelierilor în paralel cu o slabă capitalizare a afacerii lor. „Pozitiv este faptul că avem majoritatea hotelurilor renovate integral”, spune Aurelian Marin.
Printre investițiile de succes de pe litoralul românesc, în acest sezon se remarcă cele din Eforie Nord (Steaua de Mare și și extinderea hotelului Vera), precum și cele din Venus (Hotelul Favorit și Hotelul Ammon).

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.erulmag.ro

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Operatorii sunt optimisti in ceea ce priveste sezonul estival”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

Vacanţe pe Litoral

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei