Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ora Pamantului la Constanta – Sa lasam Pamantul sa respire timp de o ora!

Ora-Pamantului-2015

Ora Pământului – un eveniment internațional, anual, care reunește milioane de oameni din întreaga lume, va fi marcată, la Constanța, de ONG Mare Nostrum sâmbătă, 28 martie 2015, în Parcul Tăbăcărie, între orele 20:30–21:30. Acest demers își propune să producă schimbarea mentalității oamenilor asupra mediului înconjurător, respectiv reducerea consumului de energie.
La cea de-a patra ediție organizată consecutiv de ONG Mare Nostrum, vor participa mai multe unități școlare din județ și ne bucurăm de sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Constanța, care se vor implica prin stingerea iluminatului public și în alte părți ale orașului timp de o oră.
Voluntarii Mare Nostrum, elevii și cadrele didactice vor amplasa peste 2000 de lumânări atât pe marginea aleilor pentru a marca traseul, cât și pe spațiul verde, astfel încât să reprezinte diverse simboluri stilizate, în legătură directă cu natura și cu protecția mediului. Toate lumânările vor fi așezate în suporturi speciale și vor fi supravegheate de echipa Mare Nostrum. De asemenea, se va organiza și o tombolă de becuri unde sunteți invitați să aduceți becurile uzate și astfel aveți ocazia de a primi un premiu special.
Participant la ediția de anul trecut, Bogdan Frățilă, a declarat că: “Ora pământului a fost o experienţă foarte plăcută, din mai multe motive. În ceea ce priveşte efectul evenimentului în sine, mă bucur că am reuşit împreună să propagăm mesajul necesităţii protejării resurselor naturale, a dezvoltării durabile şi a împortanţei acestora pe termen lung. Mă bucur că am avut ocazia de a fi alături de echipa Mare Nostrum în cadrul acestui eveniment şi sper să văd cât mai multe iniţiative de acest fel şi cât mai multă implicare în acest sens din partea constănţenilor şi nu numai.
Ora Pământului – Earth Hour – este o campanie unică din istorie, pornită în 2007 din Sydney, Australia. Evenimentul se desfăşoară la nivel mondial şi are loc, de obicei, în ultima sâmbătă a lunii martie. Prin aceasta se doreşte sensibilizarea autorităţilor şi consumatorilor de electricitate faţă de problema deosebit de importantă a dioxidului de carbon, care este emis în cantităţi foarte mari în timpul producerii energiei electrice.
Alăturați-vă echipei și voluntarilor Mare Nostrum, sâmbătă 28 martie 2015, de la ora 20:30, în Parcul Tăbăcărie, din Constanța, pentru profita de liniștea unei seri lipsite de confortul echipamentelor electrice.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ora Pamantului la Constanta – Sa lasam Pamantul sa respire timp de o ora!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI