Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Orice turist trebuie să poată spune o poveste despre România

Florin-Jianu-ministru-IMM

Este important ca orice turist să poată spună o poveste despre România, iar conceptul de social-media reprezintă unul dintre canalele de promovare a țării noastre în exterior, a declarat vineri Florin Jianu, ministrul pentru IMM-uri, Mediul de Afaceri și Turism, cu ocazia evenimentului „Ziua Internațională a Turismului„, desfășurat la Camera de Comerț a României.
Pentru a marca Ziua Mondială a Turismului, am organizat manifestarea „poVEȘTI din România„, în cadrul căreia sunt prezentate și premiate cele mai bune filme scurte, de maximum cinci minute, ce promovează oamenii, valorile, atracțiile și patrimoniul turistic natural și cultural extrem de bogat al țării noastre. Consider că este important ca orice turist să poată spune o poveste despre România, iar promovarea țării noastre prin intermediul turiștilor este mai eficientă față de cazul când am apela la un specialist„, a spus Florin Jianu.
Potrivit acestuia, câștigătorul premiului I va putea participa la Târgul de turism de la Londra, la Târgul de turism de la Stuttgard dar și la Expo Milano 2015. Câștigătorii premiilor II și III vor putea participa la alte târguri și excursii organizate în țară.
Ziua Mondială a Turismului este sărbătorită pe întreg mapamondul, prin organizarea unor acțiuni de promovare și evidențiere a valorii sociale, culturale, politice și economice a turismului.
Tema desemnată pentru acest an de către Organizația Mondială a Turismului pentru a marca evenimentul este „Turismul și dezvoltarea comunității„, în contextul în care acest domeniu este recunoscut, pe plan mondial, drept un instrument eficient pentru dezvoltarea teritorială. El creează totodată o serie de oportunități și beneficii economice pe plan local, inclusiv pentru regiunile cu opțiuni limitate de dezvoltare.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (2 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Orice turist trebuie să poată spune o poveste despre România”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI