Ovidiu Lipan Ţăndărică, în duel cu Marius Mihalache

#

Sambata, 28 iunie, incepand cu ora 20.00, Primaria Sectorului 3 al Municipiului Bucuresti organizeaza un nou eveniment din seria celor desfasurate sub titulatura “Arte in strada”. Astfel, locuitorii Sectorului 3 – si nu numai – pot asista la un concert extraordinar in Piata Regiunilor (Bd Unirii, intre Piata Alba Iulia si str Traian), in cadrul caruia se vor infrunta doi mari maestri ai percutiei romanesti: Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache. Sunetele tobelor si ale tambalului celor doi vor fi desavarsite de vocea cantaretei de jazz Irina Sarbu.

marius-mihaelache-tandarica

Doi mari maestri ai percutiei romanesti: Ovidiu Lipan Tandarica si Marius Mihalache

In deschidere va concerta trupa White Mahala, a carei voce este actorul Ovidiu Niculescu, iar prezentarea evenimentului va fi realizata de Catalin Maruta.
Cu prilejul festivalului “Arte in strada”, Primaria Sectorului 3 a inaugurat Piata Regiunilor, un nou spatiu dedicat bucurestenilor, care vor avea ocazia sa intalneasca aici acte de cultura autentice. Ca un preambul al manifestarilor de gen ce vor fi organizate de catre Primaria Sectorului 3 pe Bulevardul Unirii, zilele de 14 si 15 iunie au adus in prim-plan spectacole de teatru, statui vivante, acrobatii extreme sau spectacole cu elemente pirotehnice, o desfasurare de momente artistice sustinute, printre altii, de Mihai Malaimare si actorii teatrului Masca, trupa Hypnosis, Xtreme si SuperChill.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Ovidiu Lipan Ţăndărică, în duel cu Marius Mihalache”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei