Până în luna martie nu se face nicio plată pentru subventiile agricole

Subventii fermieri
Subvențiile agricole nu vor putea fi plătite către fermieri până în luna martie, deoarece autoritățile române nu au trimis o notificare la Bruxelles în luna noiembrie, a declarat, joi, Laurențiu Baciu, președintele Ligii Asociațiilor Producătorilor Agricoli din România (LAPAR), în deschiderea Adunării Generale a membrilor ligii.

„În continuare oficialitățile statului nu au puterea să spună adevărul de ce nu se fac plățile. Ei, aflați că banii pentru plăți sunt blocați la Comisia Europeană pentru că Ministerul Agriculturii ar fi trebuit în luna noiembrie, după terminarea plăților, să facă o notificare la Comisia Europeană, notificare care nu a fost făcută. Când a venit noua conducere, s-a trezit că nu se pot face plățile”, a spus Baciu.
El le-a spus fermierilor că, potrivit informațiilor pe care le deține, plățile vor putea fi făcute abia în martie, scrie Agerpres.
„Așa că toate legendele pe care le mai auziți cu plata sunt false și vă spun că până în martie nu se mai poate face nicio plată, ca să știți adevărul. Pentru că vă tot duceți la APIA și cei de acolo nu au curajul și găsesc întotdeauna pe cineva vinovat. Vina le aparține celor de la minister, iar când spun minister iau la pachet cu APIA”, a adăugat Baciu.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Până în luna martie nu se face nicio plată pentru subventiile agricole”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI