Parada cu masini retro, autobuze supraetajate si motociclisti in statiunea Mamaia

IMG_4612
Peste 30.000 de turiști se află, de 1 Mai, pe litoral, potrivit estimărilor Asociației Litoral-Delta Dunării, numărul lor urmând să ajungă la 35.000 până la sfârșitul weekendului, iar sezonul a fost deschis oficial, vineri, la Mamaia, cu o paradă cu mașini de epocă, motociclete și autobuze etajate.

Corina Martin a spus că pe litoral se află peste 30.000 de turiști, dar numărul acestora va depăși 35.000 până la sfârșitul weekendului.
Peste 30.000 de turiști în mod cert sunt acum pe litoral, peste 35.000 până la finalul weekendului. Mamaia este sută la sută ocupată la întreaga capacitate pusă la bătaie, așa cum am anunțat, va fi un weekend plin de distracție și așa va fi toată vara„, a afirmat președintele Asociației Litoral-Delta Dunării.

Corina-Martin-Catalin-Botezatu
Am dat startul pentru sezonul estival 2015 pentru Mamaia, stațiunea fanion a turismului românesc. Avem în față un sezon lung, plin de provocări. Inevitabil va fi bine„, a declarat Corina Martin, președintele Asociației Litoral Delta-Dunării.
Este cea mai frumoasă stațiune. este stațiunea în care oamenii vin să se distreze, unde divertismentul este la el acasă„, a afirmat Cătălin Botezatu, designer.

IMG_4690
Apoi a fost dat startul paradei, aceasta fiind deschisă de către Corina Martin și Cătălin Botezatu, care s-au aflat împreună într-o mașina decapotabilă. Au urmat apoi mașinile de epoca, motocicletele Seawolves, mașinile de drift de la Smart Driving Series și autobuzele etajate. În autobuzul Facebook au luat parte atât constănțeni cât și turiști italieni și turci.

IMG_4791

La orele 15.30, în parcare Telegondolă, mașinile puteau fi urmărite de turiști, dar și constănțănii pasionați de autoturisme, până la orele 16.30, atunci când „vedetele“ au pornit pe traseul stabilit. Parada Litoral 2015 a mers până la Butoaie, apoi retur pe traseul Mamaia – Hotel Oxford Constanţa – Bd. Al. Lăpuşneanu (zona Dacia) – Bd. Tomis până la Primăria Constanţa. Mașinile s-au „odihnit“ preț de câteva minute pe Tomis, la Primăria Constanţa. Un traseu stabilit l-au avut și dansatorii greci. Au plecat de pe strada Traian, pe traseul strada Termele Romane – Bd. Elisabeta – portul Tomis. Ora 17.40 – oprire în Portul Tomis (20 minute) – traseul Portul Tomis – Poarta 1 – Bd. Tomis – str. Mircea cel Bătrân – Bd. Mamaia – parcare Telegondolă.

Pe lângă bijuteriile pe patru roți, au existat și autobuze pline cu doritori să viziteze stațiunea. „Sunt foarte mulți doritorii să vadă această excursie. Îmi pare rău că nu sunt mai multe autobuze, pentru că și-ar fi dorit foarte mulți oameni să facă un tur cu noi, în Mamaia. Sezonul 2015 va fi unul special, hotelierii îi așteaptă pe turiști cu foarte multe oferte speciale, avem multe surprize și le garantez că prețurile sunt în scădere“, a spus Mohamad Murad, preşedintele federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Parada cu masini retro, autobuze supraetajate si motociclisti in statiunea Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI