Participare record la Carnavalul Mamaia

Cezar si Cleopatra

Seara trecută a fost o paradă a carelor alegorice şi un spectacol grandios în care Radu Mazăre l-a întruchipat pe Iulius Cezar, fiul lui pe Brutus, iar Cleopatra a fost Mihaela Rădulescu. Nu toţi locuitorii municipiului Constanţa sunt de acord cu metodele prin care primarul Radu Mazăre încearcă să promoveze staţiunea Mamaia şi turismul la malul Mării Negre.

Mii de spectatori la carnaval
Primarul Radu Mazare, cel care l-a interpretat pe împăratul Cezar, a dat startul spectacolului, unde le-a avut alături pe cele şase soţii, al căror rol a fost interpretat de tot atâtea fete frumoase.

radu-mazare-carnaval-mamaia

După defilarea de pe traseul Perla – Cazino, Mazăre a deschis oficial Carnavalul pe scena Fashion TV din Piaţeta Cazino şi a salutat mulţimea de ziua sa oferind spectacol cu dansatori persani, cadâne şi lupte de gladiatori.
E o treabă care aduce veselie, bucurie și cred că asta este motivul pentru care am venit și eu aici. Mie îmi place să văd oameni fericiți, oameni zâmbind și îmi plac oamenii care știu să aducă bucurie printre atâtea nevoi, necazuri, e bine să faci oamenii să zâmbească“, a spus Mihaela “Cleopatra” Rădulescu.

Carnavalul Mamaia

Unele din cele mai savuroase momente ale spectacolului au fost cele în care primarul şi-a cerut scuze public faţă de Mihaela Rădulescu pentru divergenţele pe care le-au avut anul trecut şi altul în care a dansat samba în costumul împărătesc pe ritmurile toboşarilor de la Tan Tan Beach. „Prinţesa mea… am auzit numai lucruri bune despre tine şi vreau să-ţi cer iertare pentru vorbele pe care ţi le-am aruncat anul trecut”, i-a spus Radu Mazăre Mihaelei Rădulescu în contextul scenetei, provocând un vulcan de urale şi aplauze.

Urmând firul istoric, împăratul „Cezar” Mazăre este victima unui complot pus la punct de senatori, jucați de 5 oameni de afaceri din stațiunea Mamaia. Lovitura finală i-a dat-o chiar fiul său, în rolul lui Brutus.

Carnaval Mamaia

Radu Mazăre a fost mulţumit de desfăşurarea deschiderii Carnavalului şi a promis spectacole şi mai fastuoase în această vară. „A venit mai multă lume decât la un meci de mondiale! Din ce am văzut cred că au fost peste 25.000 de oameni pe tot traseul. Sunt convins că la viitorul carnaval va fi şi mai multă lume. Sper să putem să punem ecranele pe faleză, însă în orice caz cum am construit-o e perfectă pentru aşa ceva. În rest, soldaţii puţin cam jigăriţi, de aia au şi plecat, au obosit, nevestele după cum ai văzut, talent„, a declarat Mazăre jurnaliştilor, la încheierea carnavalului, fiind înconjurat de mai multe tinere.

Spectacol carnaval
Spectacolul s-a încheiat puţin înainte de miezul nopţii pe acordurile imnului staţiunii Mamaia, „A lu’Mamaia”, interpretat de Delia şi Speak.

Acesta este cel de-al treilea an consecutiv când în staţiunea Mamaia este organizat carnavalul carelor alegorice.
Aproximativ 40 de constănţeni au participat la o caravană prin Constanţa, nemulţumiţi de faptul că Radu Mazăre investeşte prea mulţi bani în staţiunea Mamaia, în detrimentul altor domenii şi probleme pe care le are municipiul.

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Participare record la Carnavalul Mamaia”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Închiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI