Patru ani fără Mădălina Manole. Artista şi-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naştere.

#

Îndrăgita cântăreaţă Mădălina Manole ar fi împlinit astăzi 47 de ani. În loc să o aniverseze, toţi cei care au iubit-o comemorează pe 14 iulie patru ani de la moartea artistei, eveniment considerat una dintre cele mai tragice dispariţii din showbizul românesc.
Pănă acum patru ani, nimeni, nici măcar cei mai apropiaţi membri ai familiei nu s-ar fi gândit că „fata cu părul de foc“ îşi va pune capăt zilelor. Ce s-a întâmplat cu-adevărat şi ce a determinat-o să facă acest gest sunt întrebări la care nu va exista niciodată un răspuns, în spatele tuturor anchetelor oficiale.

 

Madalina Manole repetitii
Deşi se spune că a fost uitată de fani şi doar scandalurile dintre familii mai ţine vie amintirea artistei, se pare că nu este adevărat. Fanii artistei îi ţin vie amintirea în suflete şi pe contul de socializare Facebook. Au deschis numeroase pagini pe care postează lucruri frumoase despre artistă. Preferă să nu meargă la cimitir în astfel de momente pentru că, spun ei, nu sunt lăsaţi în pace de reporteri. „Nu o vom uita niciodată! Va rămâne vie pentru totdeauna în sufletele noastre! Plus că nu poţi să o plângi în liniste (n.r.-la cimitir), din cauza reporterilor….am simţit-o pe pielea mea„, spune Valentina Valy.
Astazi Madalina ar fi împlinit 47 de ani. Cu toţii i-am fi urat mulţi ani fericiţi, să ne trăiască. Te-ai stins prea curând fără să ştim de ce,fată dragă,lăsând un gol în sufletele noastre. Cortina s-a tras prea repede peste spectacolul vieţii tale. Ne-ai dăruit întotdeauna din preaplinul sufletului tău. Ne este dor de tine!„, spun Ligia Stan şi Dascălu Valy.Madalina Manole

Fata cu părul de foc” a şocat o ţară întreagă în momentul în care a fost declarat decesul, iar cauza morţii sale, suicidul, a stârnit mult dezbătute controverse.
La vremea aceea, anchetatorii au descoperit că la puţină distanţă de corpul artistei se afla un recipient de plastic pe care scria „pesticid”. Cauza morţii artistei continuă să ridice semne de întrebare şi în ziua de astăzi.

Artista, pe numele ei real Magdalena-Anca Mircea s-a născut pe 14 iulie 1967 în Vălenii de Munte, judeţul Prahova. În anii’ 90, cariera ei a cunoscut cea mai mare ascensiune, reuşind să se claseze în topul artiştilor de primă mână din România.

Mormantul Madalinei Manole
Fanii și publicul și-au putut lua un ultim rămas bun de la artistă perindând pe lângă sicriul cu corpul neînsuflețit al acesteia care a fost expus la Casa Radio din București și apoi la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploiești.
Fata cu părul de foc„, Mădălina Manole, nu a fost înmormântată sub binecuvântarea slujbei obișnuite de înmormântare, având în vedere moartea prin sinucidere, însă a avut parte de o slujbǎ specială pentru astfel de situații, în fața bisericii Sfinții împărați Constantin și Elena din Ploiești și apoi a fost înhumată în cimitirul Bolovani din Ploiești.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Patru ani fără Mădălina Manole. Artista şi-ar fi sărbătorit astăzi ziua de naştere.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI