Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Paul McCartney a încântat publicul din Sao Paulo cu piese ale trupei Beatles

Paul-McCartney

Cu o prezență scenică de invidiat pentru cei 72 de ani ai săi, Paul McCartney, fostul membru al trupei Beatles, i-a cucerit din nou pe brazilieni cu un concert la Sao Paulo, unde legendarul artist a îmbinat repertoriul clasic al băieților din Liverpool cu un surprinzător ‘rock and roll’, informează Agerpres.
E bine să fii din nou aici„, a spus marți seara McCartney într-o portugheză cu accent britanic. Artistul a interpretat 38 de piese timp de două ore și jumătate pe noua arenă de fotbal, Allianz Parque și i-a cucerit pe cei aproape 45.000 de spectatori care au sfidat ploaia care a căzut peste stadion.
McCartney a deschis spectacolul cu piesa din epoca Beatles, ‘Eight Days a Week’, unul din primele succese ale trupei lansat în 1964 și a incendiat publicul de la primele acorduri. Mii de fani au fredonat versurile unor piese clasice precum ‘Let it Be’ sau ‘Hey Jude’.

Artistul le-a adus un omagiu foștilor băieți din Liverpool cu interpretări magistrale ale cântecelor ‘All My Loving’, ‘Paperback Writer’, ‘Eleanor Rigby’ sau ‘The Long and Winding Road’.
Fostul Beatles a interpretat și trei extrase din noul său album, „New” (2013), precum ‘Save us’, ‘Queenie Eye’ și ‘My Valentine’, ultimul dintre ele dedicat soției sale Nancy.
Paul McCartney a susținut în total 15 spectacole în Brazilia din 2010, demonstrând încă o dată că muzica lui se menține vie și se transmite de la o generație la alta.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Paul McCartney a încântat publicul din Sao Paulo cu piese ale trupei Beatles”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI