Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pavel Năstase: Anul acesta va începe construcția a 500 de creșe și grădinițe

Pavel Nastase
Ministrul Educației Naționale, Pavel Năstase, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, că anul acesta vor începe construcțiile pentru un număr de 500 de creșe și grădinițe, sumele necesare fiind cuprinse în buget.

Din punctul de vedere al investițiilor, în Programul de guvernare este prevăzută construcția a 2.500 de unități școlare — creșe și grădinițe noi. Avem în buget, de asemenea, fondurile alocate pentru a finaliza o parte din obiectivele de investiții care sunt acum în derulare. Anul acesta, va începe construcția a 500 de unități școlare noi pentru învățământul preuniversitar„, a precizat ministrul.
Potrivit lui Năstase, vor fi construite și 30 de cămine studențești pentru care au fost deja realizate studiile necesare.
De asemenea, avem un număr de 30 de cămine studențești noi pentru care avem studiile realizate și aceste investiții se vor derula prin intermediul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. Beneficiar va fi Ministerul Educației Naționale„, a afirmat Năstase.
Potrivit Agerpres, ministrul Năstase a amintit că au fost adoptate de către Guvern mai multe măsuri, printre acestea numărându-se creșterea salariilor cu 15% pentru tot personalul din învățământ, creșterea burselor studențești de la 81 la 200 de lei, asigurarea gratuității pentru transportul CFR pentru studenți, derularea programului „Cornul și laptele”, dar și a programului privind o masă caldă în 50 de unități școlare.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Pavel Năstase: Anul acesta va începe construcția a 500 de creșe și grădinițe”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI