Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Pe piaţa neagră din China, un iPhone 6 costă 2000 de euro

iphone_6_nou
iPhone 6, telefonul inteligent creat de Apple, se vinde ca pâinea caldă în toată lumea. E scump, dar merită, spun zecile de mii de cumpărători care s-au aşezat cu noaptea în cap la cozi imense, în faţa magazinelor.

Un iPhone 6 ajunge să coste şi 1000 de dolari. În China, aparatul se găseşte deja pe piaţa neagră, dar este foarte scump: peste 2 mii de dolari, informează stiri.tvr.ro.
Deşi Apple a primit o comandă-record de 4 milioane de unităţi doar pentru prima zi de comercializare a aparatului, se pare că nu a fost suficient. iPhone 6 nu a ajuns peste tot.
iPhone 6 este deja pe piaţa neagră din China. Contrabandiştii au epuizat stocurile din Hong Kong şi vând deja la preţuri exorbitante acest telefon inteligent, dar pe sub mână.
La nivel oficial, compania producătoare Apple încă aşteaptă licenţa din partea autorităţilor chineze pentru a putea vinde aparatul pe una dintre cele mai importante pieţe din lume.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Pe piaţa neagră din China, un iPhone 6 costă 2000 de euro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI