Pepe a lansat videoclipul piesei „E Vara Mea”

#

Pepe şi-a lansat astăzi videoclipul single-ului său de vară. „E vara mea” se numeşte piesa care este o colaborare cu Arando Marquez.
Pe 25 iunie vă arătam pentru prima dată imagini de la filmările clipului. Atunci ai văzut ce distracţie a fost la piscină. Acum avem materialul final şi putem vedea multe feţe cunoscute în clip. Connect-R, Raluka, Nicole Cherry, Elena de la Mandinga şi Anda Adam au venit la petrecerea lui Pepe.
Cu siguranţă este cel mai bun dintre toate cele pe care le-am filmat până în acest moment” spune Pepe referindu-se la videoclipul piesei “E Vara Mea” şi are perfectă dreptate mai ales că noul clip al artistului este plin de viaţă, plin de culoare şi i se potriveşte perfect ca şi caracter. Este o petrecere latino în toată regula unde toţi s-au simţit excelent şi, ceea ce este foarte important, lucrurile au decurs natural. Chiar şi ploaia ce şi-a făcut prezenţa la un moment dat în timpul filmărilor devine personaj în “E Vara Mea” şi din “Party Breaker” se transformă în cadrul perfect pentru continuarea distracţiei.

Single-ul este o producţie Rappin' On Production
Nici nu avea cum să fie altfel. Am avut lângă mine o gaşcă nebună de prieteni, cărora trebuie să le mulţumesc … lui Connect-R şi întregii echipe de la ROP, lui Arando, lui Jimmy (Dub), lui Adi (Cristescu), Ralukai, Andei Adam, Elenei Ionescu şi băieţilor de la Mandinga, Simonei Nae, Dalmei, lui Nicole Cherry, lui Vasile Muraru, lui Cosmin (Selesi) şi Alinei Puscas, lui Cosmin Soare, băieţilor de la 1st Class şi Andrei (Andra Elena Ungureanu). Este foarte important că toată lumea s-a distrat şi eram convins că o să ne placă tuturor ceea ce o să iasă. Rămânem cu amintiri foarte plăcute după numai o zi de filmare şi de aceea am promis că o să repetăm figura în aceeiaşi formulă sau chiar într-o formulă mult mai mare, cât se poate de repede. A fost pentru prima oară când am avut sentimentul că a filma un videoclip înseamnă mai mult distracţie decât muncă. Sunt sigur că şi Dan Petcan a avut “partea lui de vină” aici şi sunt hotărât să căutam aceeaşi stare şi pentru producţiile viitoare.J

Videoclipul a fost filmat în urmă cu o săptămână în regia lui Dan Petcan, Andrei Maerean fiind producătorul executiv. DOP a fost Bogdan Filip într-o producţie coordonată de Radu Şelaru. Partea de make-up îi aparţine Mirelei Ecobici, de costume s-a ocupat Liana Obancea iar hair-stylingul a fost asigurat de George NGB.
“E Vara Mea” este cel de-al doilea titlu din catalogul de videograme al Pepe Latin Music, propriul label al artistului, după “Iubire ca niciodată”, videoclipul filmat la sfarsitul anului trecut.
Single-ul este o producţie Rappin’ On Production, iar versurile au fost scrise de Connect-R.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Pepe a lansat videoclipul piesei „E Vara Mea””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI