Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Percheziţii la persoane bănuite de activităţi ilicite cu tutun

Tutun

Peste 350 de kg. de tutun, aproape 20.000 de tuburi de țigarete și o cultură de tutun au fost descoperite de polițiștii din Giurgiu, în urma a 11 percheziții efectuate la locuințele mai multor persoane bănuite de deținere și prelucrare ilegală de tutun. Șapte persoane au fost reținute.
La data de 6 noiembrie a.c., poliţiştii specializați în investigarea fraudelor, investigaţii criminale, criminalistică și ordine publică, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul I.P.J. Giurgiu, au efectuat 11 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Giurgiu.

cultură de tutun
Activitățile au vizat mai multe persoane cercetate într-un dosar penal pentru deţinere şi prelucrare ilegală de tutun, prejudiciul fiind de aproximativ 100.000 euro, reprezentând accize şi T.V.A..
În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate 90 de kg. de tutun prelucrat, 290 de kg. de tutun frunze, 19.115 tuburi de ţigarete, 8 aparate manuale de confecţionat ţigarete, 2 cântare electronice, documente privind cantităţi de tutun livrate şi sume de bani ce urmează a fi încasate.
De asemenea a fost identificată o cultură de 500 de metri pătrați de tutun.
Din cercetări a reieșit că, în cursul anului 2014, persoanele cercetate ar fi cultivat, prelucrat şi expediat prin curierat, sub formă de colete, aproximativ o tonă de tutun, către persoane din 23 de judeţe şi din Bucureşti.
Șapte persoane au fost reținute, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu.
Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al DIPI.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Percheziţii la persoane bănuite de activităţi ilicite cu tutun”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI