Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Percheziții la persoane bănuite de contrabandă și deţinere de unelte de pescuit ilegale

Perchezitii-braila
Plase de tip monofilament și mii de produse fără documente legale au fost descoperite și indisponibilizate de polițiștii din Brăila, în urma a șapte percheziții efectuate la locuințele mai multor persoane bănuite de contrabandă și deţinere de unelte de pescuit ilegale.

La data de 19 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Proximitate din Brăila au efectuat șapte percheziţii domiciliare la persoane bănuite că ar deţine unelte de pescuit ilegale şi bunuri de contrabandă.
În urma perchezițiilor, poliţiştii au descoperit la locuințele a doi bărbați, din municipiul Brăila, șapte plase de tip monofilament, deţinute ilegal.
Celor doi le-au fost întocmite dosare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere ilegală de plase de pescuit tip monofilament, faptă prevăzută şi pedepsită de O.U.G. 23 din 2008 privind pescuitul şi acvacultura, iar plasele de pescuit au fost ridicate în vederea confiscării.
De asemenea, în urma percheziţiei efectuate la locuinţa unui alt bărbat din municipiu, într-un garaj au fost descoperite peste 3.000 de perechi de încălţăminte, 100 de poşete, 28 de perechi pantaloni din fâş şi 10 geci din fâş, pentru care cel în cauză nu a putut prezenta documente justificative.
Din cercetări a reieșit că bunurile, în valoare totală de aproximativ 200.000 de lei, ar aparţine unui bărbat, de 50 de ani, din Brăila. Marfa a fost indisponibilizată şi lăsată în custodie.
Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei de fapt.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
5 (1 vote)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Percheziții la persoane bănuite de contrabandă și deţinere de unelte de pescuit ilegale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI