Peste 18.000 de pachete cu tigări de contrabandă confiscate la frontiera de nord

Tigari de contrabanda
Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit peste 18.000 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, care urmau să ajungă pe piața neagră de desfacere din România. Țigările în valoare de peste 190.000 lei au fost ridicate în vederea confiscării.

În data de 22 ianuarie a.c., la nivelul STPF Suceava s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate. Astfel, polițiștii de frontieră au efectuat semnalele regulamentare pentru a opri la control, pe comunicația Nisipitu – Lupcina, două autoturisme marca Skoda şi Ford, conduse de O.I.,în vârstă de 46 ani şi V.C. de 43 ani, cetățeni români domiciliați pe raza județelor Botoșani și Suceava.
La controlul efectuat asupra mașinilor, polițiștii de frontieră au descoperit în autoturismul marca Skoda 1.980 de pachete cu ţigări de proveniență ucraineană, iar în autoturismul marca Ford alte 4.000 de pachete de aceeași proveniență.
Drept urmare, persoanele, mașinile și țigările au fost duse la sediul S.T.P.F. Suceava în vederea continuării cercetărilor.
În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autoturismele folosite la transportul țigărilor au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

Tigari de contrabanda3

Tigari de contrabanda2

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste 18.000 de pachete cu tigări de contrabandă confiscate la frontiera de nord”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

AUTO

Ne gasesti si pe Facebook

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

Urmăriți-ne pe Pinterest!

Pinterest

POLITICĂ

SOCIAL

PARTENERI

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Urmăriți-ne și pe:

CINEMA

JUSTIȚIE

camere foto digitale

Inchiriere Apartament de LUX

Abonare la Feed-uri RSS (Google)

FeedBurner Lumea Presei