Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Peste 19.000 de jucării contrafăcute confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Jucarii contrafacute

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în Portul Constanţa Sud Agigea din China, peste 19.000 jocuri pentru construcţie, susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 1.300.000 lei, dacă ar fi fost originale.

„În data de 28.08.2017, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat, în baza analizei de risc, controlul amănunțit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Bucureşti. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un cetăţean român, în vârstă de 57 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti”, precizează Garda de Coastă într-un comunicat remis Lumea Presei.
În urma controlului au fost descoperite 19.212 jocuri pentru construcţie din plastic, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.

Jucarii contrafacute1
Bunurile, în valoare de 1.296.810 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste 19.000 de jucării contrafăcute confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI