Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Peste două kilograme de bijuterii depistate de politistii de frontiera

Bijuterii confiscate
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au descoperit ascunse în diferite locuri într-un autoturism, precum şi în bagajele personale, 2.380 de grame de bijuterii din argint, pe care un cetățean român a încercat să le introducă ilegal în țară.

În data de 06.09.2016, ora 15.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, un cetățean român conducând un autoturism marca Mitsubishi înmatriculat în România, alături de care se afla ca pasager Mariana D., în vârstă de 39 ani, domiciliată în București.
Acţionând în baza unei informaţii, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra mijlocului de transport şi persoanelor, ocazie cu care au descoperit, ascunse sub torpedoul maşinii, în suportul de pahare, dar şi în bagaje (într-o umbrelă, într-un pachet de şerveţele umede etc.) mai multe pungi din plastic în care se afla o cantitate însemnată de bijuterii.

Bijuterii confiscate1
La cercetări, s-a stabilit că bijuteriile (lănțișoare, brățări, cercei, inele şi pandantive), toate din metal alb, posibil argint, în greutate de 2.380 grame, aparțin Marianei D., pasagera autoturismului.
Faţă de cele constatate, persoana în cauză a declarat că a cumpărat bunurile dintr-un bazar din Istanbul în schimbul sumei de 1.500 euro şi intenţiona să le comercializeze pe raza localității de domiciliu.
Având în vedere că aceasta nu deţine documente de provenienţă şi nu era autorizată să desfăşoare operaţiuni cu metale preţioase, poliţiştii de frontieră giurgiuveni au procedat la ridicarea bijuteriilor în vederea expertizării, iar în funcţie de rezultatul acesteia, vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Peste două kilograme de bijuterii depistate de politistii de frontiera”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI