Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Petrică Miu este noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa

Petrica Miu
Petrică Miu este noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa, acesta înlocuind-o pe Zoe Gabriela Bucovală, revocată din funcţie de Ministerul Educaţiei, zilele trecute. Aceeași situație a fost înregistrată și în alte 12 județe din țară, în care se așteaptă desemnarea unui nou șef.

În ceea ce-l privește pe Petrică Miu, surse demne de încredere din PSD, al cărui membru de partid este, au precizat că l-au susținut pentru a fi desemnat.
Petrică Miu a mai fost inspector șef în intervalul 2004-2005, dar și inspector școlar adjunct în 2010-2011, precum și inspector de specialitate pentru implementarea descentralizării, în anul 2013. Nici Răducu Popescu nu este străin de activitatea din ISJ. El a fost o perioadă lungă șef al ISJ. Am încercat să-i contactăm pe amândoi pentru a afla dacă știu ce anume s-a mai întâmplat în sensul nominalizării unuia dintre ei. Răducu Popescu nu a putut fi contactat.
În ceea ce-l privește pe Petrică Miu, acesta ne-a spus că deocamdată nu are nici o informație oficială vizavi de desemnarea unui inspector șef.
”Nu știu nimic deocamdată. Ministerul va trebui să anunțe oficial desemnarea unui inspector școlar general”, ne-a spus Petrică Miu. Cu toate acestea, noi am aflat că el a fost deja nominalizat, așa că va conduce ISJ în intervalul 2017-2018, până la organizarea unui concurs oficial pentru numirea unui inspector școlar general.

Cauti un rulment si nu il gasesti? Te ajutam noi - www.rulmentistoc.com

Sending
User Review
0 (0 votes)

Mai multe știri despre:

S-ar putea sa-ţi mai placă şi...

0 comentarii la “Petrică Miu este noul inspector şcolar general al ISJ Constanţa”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ACTUALITĂȚI

Ne gasesti si pe Facebook

AUTO

CULTURĂ

TEATRU

RELIGIE

POLITICĂ

SOCIAL

CINEMA

JUSTIȚIE

Inchiriere Apartament de LUX

ABONARE LA ȘTIRI

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

PARTENERI